Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 29€, βάρους μέχρι 2 κιλά
Τηλ Επικοινωνίας Παραγγελιών 213 00 99 259

Όροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

Ο παρών διαδικτυακός τόπος www.pharmacydepot.gr ανήκει στην επιχείρηση με την επωνυμία «ΣΥΣΤΕΓΑΖΟΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ ΒΕΛΕΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΧΑΙΡΑ Ο.Ε.» με διακριτικό τίτλο pharmacydepot cure and care, η οποία εδρεύει στο Χολαργό Αττικής (οδός Αετιδέων, αρ. 6), με Α.Φ.Μ. 800649104, ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ 134021803000 Δ.Ο.Υ. Χολαργού, (εφεξής η «Επιχείρηση»).

Μέσω του διαδικτυακού τόπου www.pharmacydepot.gr (εφεξής το «Ηλεκτρονικό Φαρμακείο»), η Επιχείρηση παρέχει τη δυνατότητα:

α. πραγματοποίησης ηλεκτρονικών αγορών προϊόντων φαρμακείου, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων ‘ΜΗΣΥΦΑ/OTC’, συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών, ιατρικών συσκευών, ρητά εξαιρουμένων των συνταγογραφούμενων φαρμάκων και των φαρμάκων σε εκτέλεση ιατρικών συνταγών (εφεξής τα «Προϊόντα»),

β.    χρήσης της υπηρεσίας «Ρώτησε το Φαρμακοποιό σου», η οποία επιτρέπει στους επισκέπτες/μέλη/πελάτες του διαδικτυακού τόπου να απευθύνουν ερωτήματα σχετικά με τα Προϊόντα του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου, καθώς και την υγεία, τη διατροφή, τη χρήση φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής κλπ, προς τους εξειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες της Επιχείρησης. Οι πληροφορίες, συμβουλές, συστάσεις των επιστημονικών συνεργατών που παρέχονται στο πλαίσιο της υπηρεσίας «Ρώτησε το Φαρμακοποιό σου», σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τη συμβουλή ή/και διάγνωση ιατρού, διατροφολόγου, αισθητικού.

γ.    περιήγησης και υποβολής σχολίων/αξιολογήσεων για τα Προϊόντα, που διατίθενται μέσω του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου www.pharmacydepot.gr, καθώς και για τα σχετικά άρθρα για τα Προϊόντα και τις εταιρείες, οι οποίες είναι υπεύθυνες για την έκδοση και τη διατήρηση της σχετικής άδειας εισαγωγής και διάθεσης τους στην ελληνική αγορά (οι «Προμηθεύτριες Εταιρείες»), που βρίσκονται αναρτημένα στο ιστολόγιο (blog) «Magazinedepot» www.magazinedepot.gr.

δ.    συμμετοχής σε διαγωνισμούς και διάφορες εφαρμογές (π.χ. quiz δείκτη μάζας σώματος κλπ) μέσω του Magazinedepot Blog www.magazinedepot.gr.

Προτού προβείτε στην με οιονδήποτε τρόπο χρήση του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου, παρακαλούμε, όπως διαβάσατε προσεκτικά τους όρους που ακολουθούν.

Με την πρόσβαση, περιήγηση, εγγραφή ή/και χρήση του διαδικτυακού τόπου για την ενημέρωση ή/και την αγορά προϊόντων που διατίθενται μέσω του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου, της χρήσης της υπηρεσίας «Ρώτησε το Φαρμακοποιό σου», καθώς και της περιήγησης/χρήσης του blog  www.magazinedepot.gr δηλώνετε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως του παρόντες Όρους Χρήσης και τους αποδέχεστε ανεπιφύλακτα.

1.    Αγορές μέσω του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου -  Εγγραφή νέων μελών: Η Επιχείρηση παρέχει στους επισκέπτες/μέλη του διαδικτυακού τόπου www.pharmacydepot.gr τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών των διατιθέμενων Προϊόντων του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου. Για την αγορά ενός Προϊόντος, δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή του επισκέπτη ως μέλος του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου.

Ωστόσο όσοι από τους επισκέπτες το επιθυμούν μπορούν να εγγραφούν ως «Μέλη» στο www.pharmacydepot.gr με την εισαγωγή των στοιχείων τους στην επιλογή «Εγγραφή Νέου Μέλους» για τη δημιουργία του προσωπικού τους λογαριασμού στον οποίο θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση, ώστε να μπορούν να κάνουν εύκολα και γρήγορα τις αγορές τους σε μεταγενέστερο χρόνο, χωρίς να είναι απαραίτητη η εισαγωγή των στοιχείων τους κάθε φορά που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια αγορά μέσω του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου.

Επίσης, όσοι από τους επισκέπτες/μέλη/πελάτες το επιθυμούν μπορούν να λαμβάνουν ενημερωτικά ηλεκτρονικά μηνύματα (‘Newsletters) με προσφορές σε Προϊόντα, εκπτωτικά κουπόνια, καινούργιες παραλαβές προϊόντων κλπ από την Επιχείρηση, με την εγγραφή τους στη λίστα παραληπτών Newsletter, με την οποία τεκμαίρεται ότι συγκατατίθενται στη λήψη τους. Οι επισκέπτες/μέλη/πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν τη διαγραφή τους από τη λίστα παραληπτών του newsletter μέσω υπερκείμενου συνδέσμου (hyperlink), ο οποίος θα περιέχεται στο newsletter.      

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί με οποιοδήποτε τρόπο ότι το Μέλος δήλωσε ψευδή ή εσφαλμένα στοιχεία κατά την εγγραφή του στο Ηλεκτρονικό Φαρμακείο, η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την ολοκλήρωση της εγγραφής του, να διαγράψει το λογαριασμό του, να ακυρώσει την παραγγελία του ή/και τα εκπτωτικά κουπόνια που του έχουν τυχόν αποσταλεί.

Τα εκπτωτικά κουπόνια είναι προσωπικά και δεν μεταβιβάζονται και δεν δύναται να χρησιμοποιηθούν από άλλον πλην του Μέλους στον οποίο απεστάλησαν. Σε διαφορετική περίπτωση η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης του εκπτωτικού κουπονιού. Επιπροσθέτως, η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα κατά τη διακριτική της ευχέρεια να σταματήσει να δέχεται εκπτωτικά κουπόνια προς εξαργύρωση, χωρίς να υποχρεούται να προβεί σε προηγούμενη ειδοποίηση των κατόχων τους.

Η πρόσβαση στο Λογαριασμό Μέλους προϋποθέτει τη χρήση του «ονόματος χρήστη – user name» και του «μυστικού κωδικού πρόσβασης - password», που αποστέλλονται στο Μέλος από την Επιχείριση κατά την εγγραφή του. Σε περίπτωση που τα Μέλη εντοπίσουν μη εξουσιοδοτημένη χρήση των στοιχείων τους, οφείλουν να ενημερώσουν άμεσα την Επιχείρηση με την αποστολή σχετικού μηνύματος στην ηλ. διεύθυνση info@pharmacydepot.gr προκειμένου η Επιχείρηση να προβεί στη διαγραφή του Λογαριασμού και των προσωπικών στοιχείων τους από το Ηλεκτρονικό Φαρμακείο.

2.    Τροποποιήσεις: Το Ηλεκτρονικό Φαρμακείο διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση, ενημερώνοντας ταυτόχρονα το παρόν κείμενο για κάθε αλλαγή ή προσθήκη. Κάθε επισκέπτης/μέλος/πελάτης χρησιμοποιεί το Ηλεκτρονικό Φαρμακείο με δική του αποκλειστικά ευθύνη, το δε περιεχόμενο του δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ότι παρέχει συμβουλή ή προτροπή άμεση ή έμμεση προς τους επισκέπτες/μέλη να προβούν στην αγορά οιουδήποτε εκ των Προϊόντων, που διατίθενται μέσω του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου. Τροποποιήσεις ηλκετρονικών παραγγελιών γίνονται δεκτές μόνο εντός 2 ωρών από την ώρα παραγγελίας.

3.    Χρήστες/Πελάτες του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου: Ο διαδικτυακός τόπος www.pharmacydepot.gr και τα προϊόντα που διατίθενται μέσω αυτού απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες με πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Ειδικότερα απαγορεύεται η χρήση, επίσκεψη του διαδικτυακού τόπου www.pharmacydepot.gr ή/και παραγγελία προϊόντων μέσω αυτού από ανηλίκους. Το Ηλεκτρονικό Φαρμακείο δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την επίσκεψη ή/και χρήση του διαδικτυακού τόπου από ανήλικους/πρόσωπα μη δικαιοπρακτικά ικανά, δεδομένου ότι δεν είναι δυνατός ο έλεγχος της ταυτότητας και της ηλικίας των επισκεπτών/μελών/πελατών του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου.

4.    Προϊόντα διατιθέμενα μέσω του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου: Η Επιχείρηση προμηθεύεται όλα τα Προϊόντα τα οποία διατίθενται προς πώληση μέσω του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου από τις Προμηθεύτριες Εταιρείες. Το Φαρμακείο διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση να υποστηρίζει τη λειτουργία του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου, καθώς και την πώληση των Προϊόντων μέσω αυτού.  

5.    Φόρμα Παραγγελίας: Προκειμένου να ολοκληρώσετε την παραγγελία του προϊόντος, οφείλετε να συμπληρώσετε όλες τις πληροφορίες που σας ζητούνται στην Φόρμα Παραγγελίας, η οποία ανταποκρίνεται στο Προϊόν, που επιθυμείτε να αγοράσετε και να την υποβάλετε στο Ηλεκτρονικό Φαρμακείο μετά τη συμπλήρωση της.

6.    Ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης/Κατάρτιση Σύμβασης: Κατά την παραλαβή της Φόρμας Παραγγελίας σας, η Επιχείρηση σας αποστέλλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας σας. Ρητά συμφωνείται ότι η σύμβαση μεταξύ της Επιχείρησης και του Πελάτη συνάπτεται μόλις η Επιχείρηση επιβεβαιώσει τη λήψη της Φόρμας Παραγγελίας, με αντίστοιχο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο αποστέλλει στον Πελάτη. 

        Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία, καθώς και να μην προβεί στην εκτέλεση της, σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο Πελάτης δήλωσε ψευδή ή εσφαλμένα στοιχεία στη Φόρμα Παραγγελίας ή σε περίπτωση που στοιχεία της παραγγελίας δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν ή/και δεν ανταποκρίνονται στην τρέχουσα τιμολογιακή πολιτική.

      Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να στείλει τμηματικά τα προϊόντα της παραγγελίας αν αυτό κριθεί σκόπιμο για λόγους που εξυπηρετούν το σύστημα των αποστολών και τον Πελάτη. Ο Πελάτης δεν επιβαρύνεται με επιπλέον κόστος αποστολής.

      Η Επιχείρηση διατηρεί δικαίωμα να μην αποστείλει φόρμα παραγγελίας από τη στιγμή που διαπιστωθεί οφειλόμενο ποσό -μεταφορικών ή/και αξίας προϊόντων-μέχρι την οριστική εξόφληση του ποσού.

7.    Ακυρώσεις Παραγγελιών / Επιστροφές Προϊόντων: Κάθε Πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία των Προϊόντων που απέστειλε μέσω του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου εντός δύο (2) ωρών από την αποστολή της σχετικής παραγγελίας του προς την Επιχείρηση, μέσω της αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση cancel@pharmacydepot.gr. Ακυρώσεις παραγγελιών που έχουν αποσταλεί δε γίνονται δεκτές και ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής του δέματος.

Κάθε Πελάτης έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης για τα Προϊόντα, που παρήγγειλε μέσω του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου, σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν τον ικανοποιούν, με την αποστολή πλήρως συμπληρωμένου εγγράφου υπαναχώρησης με τη χρήση τηλεομοιοτυπικού μηνύματος (fax) 210 – 6529568 ή μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email) στη διεύθυνση returns@pharmacydepot.gr. Για να κατεβάσετε το έντυπο υπαναχώρησης πατήστε ΕΔΩ.

Επιστροφές γίνονται δεκτές υπό τους ακόλουθους όρους:

7.1.   Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος για τα προϊόντα που παραδόθηκαν εντός Ελλάδος και εντός είκοσι (20) ημερολογιακών ημερών για προϊόντα που παραδόθηκαν στο εξωτερικό. Η επιστροφή να συνοδεύεται από πλήρως συμπληρωμένη φόρμα υπαναχώρησης η οποία έχει αποσταλεί μέσω (fax) 210 – 6529568 ή μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email) στη διεύθυνση returns@pharmacydepot.gr.

7.2.   Επιστροφές προϊόντων σε προσφορά ή άλλων ευπαθών προϊόντων που μπορούν να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα (π.χ. βρεφικό γάλα, κρέμες κτλ) δεν γίνονται δεκτές, παρά μόνο εφ' όσον υπάρχει ανάκληση παρτίδος προϊόντος από την  προμηθεύτρια εταιρεία. Στην περίπτωση ανάκλησης παρτίδας από την προμηθεύτρια εταιρεία τα προϊόντα μπορεί να αντικατασταθούν με προϊόντα ίσης αξίας μέχρι την ημερομηνία που έχει ορίσει η προμηθεύτρια εταιρεία αυστηρά. Σε περίπτωση που η παρτίδα των προϊόντων δεν ανήκει σε υπό ανάκληση παρτίδα της προμηθεύτριας εταιρείας ισχύει το 7.8.

7.3.   Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να βρίσκεται αχρησιμοποίητο, σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς ήταν πριν την πώληση στη συσκευασία του και με όλα τα περιεχόμενα της, καθώς και οποιοδήποτε δώρο ενδεχομένως να περιελάμβανε αυτή.

7.4.    Το προϊόν το οποίο επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο).

7.5.   Σε περίπτωση που το προϊόν που παραδίδεται παρουσιάζει πρόβλημα κατά τη λειτουργία του, ο Πελάτης υποχρεούται να ενημερώσει την Επιχείρηση το συντομότερο δυνατό σχετικά με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Εάν το προϊόν καλύπτεται από εγγύηση ο πελάτης οφείλει να επικοινωνήσει με την κατασκευάστρια εταιρεία ή την αντιπροσωπεία προκεμένου να εξυπηρετηθεί σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη συσκευή.

7.6. Για να επιιστρέψετε το Προϊόν θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Επιχείρηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου returns@pharmacydepot.gr ή μέσω τηλεομοιοτυπικού μηνύματος 210-6529568.

7.7.   Σε περίπτωση που το Προϊόν που παραδίδεται είναι ελαττωματικό (πχ έχει υποστεί φθορά κατά τη μεταφορά του η συσκευασία του), ο Πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν ΜΟΝΟ στο φυσικό κατάστημα με δικά του έξοδα. Τα ελαττωματικά προϊόντα αντικαθίστανται με άλλα νέα ίσης αξίας.

7.8.   Σε περίπτωση που απλώς επιθυμείτε την επιστροφή κάποιου προϊόντος, γιατί δεν είναι της αρεσκείας σας, τα έξοδα αποστολής και επιστροφής βαρύνουν εσάς. Επιστροφές χρημάτων γι' αυτήν την περίπτωση δε πραγματοποιούνται και τα προϊόντα πρέπει να αντικατασταθούν από άλλα ίσης αξίας. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πρέπει να έχουν ανοιχθεί ή χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Προϊόντα τα οποία παραδόθηκαν καθυστερημένα ή σε μη επιθυμητή ώρα σε καμία περίπτωση δεν επιστρέφονται. Αν ωστόσο, ασκήσετε το δικαίωμα της άρνησης παραλαβής ή το δέμα χαρακτηριστεί ως αζήτητο επιβαρύνεστε τόσο με τα έξοδα αποστολής όσο και επιστροφής του/των δέματος/των. 

8.      Διαδικασία και τρόποι επιστροφής προϊόντος: σε περίπτωση που πληρούνται οι παραπάνω όροι επιστροφής μπορείτε να επιστρέψετε το Προϊόν που αγοράσατε:     

8.1.   Στο κατάστημα της Επιχείρησης: μεταβαίνοντας στο κατάστημα της στο Χολαργό Αττικής (οδός Αετιδέων, αρ. 6), προκειμένου το προσωπικό Επιχείρησης να ελέγξει την κατάσταση του προϊόντος και να σας καθοδηγήσει σχετικά με τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων ή την αντικατάσταση του Προϊόντος με κάποιο άλλο.

8.2.   Αποστολή μέσω πρακτορείου ταχυμεταφορών: σε περίπτωση που η προσέλευση σας στο κατάστημα της Επιχείρησης δεν είναι δυνατή μπορείτε να μας αποστείλετε το προϊόν μέσω πρακτορείου ταχυμεταφορών υπόψη του Τμήματος Επιστροφών, ενημερώνοντας μας ταυτόχρονα εάν επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος ή την επιστροφή των χρημάτων σας. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αποστολέα των επιστρεφόμενων προϊόντων.

Σε περίπτωση που το Ηλεκτρονικό Φαρμακείο κρίνει ότι δεν πληρούνται οι όροι για την επιστροφή του προϊόντος, τότε το Προϊόν θα επιστρέφεται στον Πελάτη και τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τον ίδιο.

9.    Τιμές Προϊόντων: Η Επιχείρηση καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι τιμές που εμφανίζονται στο Ηλεκτρονικό Φαρμακείο δίπλα στις εικόνες των Προϊόντων είναι οι σωστές. Ωστόσο σε περίπτωση που προκύψει διαφορά μεταξύ της τιμής που εμφανίζεται δίπλα στο Προϊόν και της τιμής του ίδιου Προϊόντος στη Φόρμα Παραγγελίας θα γίνεται δεκτό ότι η τιμή του Προϊόντος είναι εκείνη που ανταποκρίνεται στην τρέχουσα τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

10.  Κάρτα depot card: Η  κάρτα depot δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις αγορές σας μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος.

11.  Εξόφληση Προϊόντων: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

11.1.  Αντικαταβολή: δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας με μετρητά κατά την παράδοση του/των προϊόντος/ων που έχετε αγοράσει. Η δυνατότητα αντικαταβολής προσφέρεται μόνο για παραγγελίες εσωτερικού.

11.2.  Πιστωτική Κάρτα: δυνατότητα χρήσης της πιστωτικής σας κάρτας (Visa  ή Mastercard) μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Δε γίνονται δεκτές κάρτες Diners & American Express. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραγγελία του/των προϊόντος/ων που επιθυμείτε οφείλετε να συμπληρώσετε όλα τα πεδία της φόρμας παραγγελίας (ονοματεπώνυμο, αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης και τράπεζα έκδοσης).

11.3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: δυνατότητα εξόφλησης μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Ο τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

                             

                               Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε.

                                Αριθμός Λογαριασμού:  0026.0281.78.0201060778

                                ΙΒΑΝ: GR8802602810000780201060778

                                Επωνυμία Δικαιούχου: ΣΥΣΤΕΓΑΖΟΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ                                                     ΒΕΛΕΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΧΑΙΡΑ Ο.Ε.

                               Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.

                                Αριθμός Λογαριασμού: 099/001478-86

                                IBAN: GR4101100990000009900147886

                                Επωνυμία Δικαιούχου: ΣΥΣΤΕΓΑΖΟΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ                                                     ΒΕΛΕΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΧΑΙΡΑ Ο.Ε.

                              

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, μετά την κατάθεση των χρημάτων στον ως άνω τραπεζικό λογαριασμό οφείλετε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στον αρ. φαξ: 210- 6529568. Το ποσό της παραγγελίας πρέπει να εξοφλείται στο ακέραιο. Τυχόν τραπεζικά έξοδα βαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον πελάτη. Σε περίπτωση που ο πελάτης προβεί σε αφαίρεση από το συνολικό ποσό της παραγγελίας τυχόν τραπεζικών εξόδων, η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να μην αποστείλει την παραγγελία, μέχρι να εξοφληθεί πλήρως το συνολικό κόστος αυτής.

11.4. Πληρωμή στο κατάστημα: Κατά τη παραλαβή των προϊόντων σας πληρώνετε και το αντίτιμο αυτών (Διεύθυνση: Αετιδέων 6, Χολαργός, Αθήνα, Ελλάδα). Σε περίπτωση που μεταβείτε στο κατάστημα χωρίς να έχει προηγηθεί παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή χωρίς να έχει προηγηθεί η προετοιμασία της παραγγελίας σας, ισχύει η τρέχουσα τιμολογιακή πολιτική του φυσικού καταστήματος και όχι του ηλεκτρονικού καταστήματος.

11.5.  Σε περίπτωση που η παραγγελία σας ανέρχεται σε ποσό άνω των χιλίων (€ 1.000), η εξόφληση της θα πραγματοποιείται μόνο την καταβολή του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό και την προσκόμιση του σχετικού αποδεικτικού κατάθεσης. Κατά τη διάρκεια της παραγγελίας εμφανίζεται σχετικό μήνυμα.

11.7.   Σε περίπτωση αδυναμίας εξόφλησης του οφειλόμενου ποσού (π.χ. στις περιπτώσεις αντικαταβολής)για την αγορά και την παράδοση των Προϊόντων, η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την επιστροφή του Προϊόντος με επιβάρυνση του Πελάτη.

11.8.   Οι Πελάτες φέρουν την ευθύνη της επιλογής του μέσου πληρωμής που συνάδει με την εκάστοτε ισχύουσα φορολογική νομοθεσία, ιδίως ως προς τα ανώτατα επιτρεπτά όρια συναλλαγών πάνω από τα οποία επιβάλλεται χρήση τραπεζικού λογαριασμού.

12. Διαθεσιμότητα και χρόνος παράδοσης Προϊόντων:

Tα Προϊόντα που εμφανίζονται στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα είναι άμεσα διαθέσιμα και δύνανται να αποσταλούν από την Επιχείρηση εντός 1-2 εργασίμων ημερών, από την ημέρα της παραγγελίας (εφόσον η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 13:00), πλην ελαχίστων εξαιρέσεων για λόγους που ανάγονται κυρίως στις Προμηθεύτριες Εταιρείες (π.χ. έλλειψη διαθεσιμότητας, εξάντληση αποθεμάτων, κατάργηση/ανάκληση παρτίδας κλπ). Για τα Προϊόντα αυτά η Επιχείρηση δεσμεύεται να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ικανοποιήσει την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό.

Σε περίπτωση που το Προϊόν που επιθυμείτε δεν εμφανίζεται ως «Άμεσα  Διαθέσιμο», μπορείτε να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα επικοινωνίας «Ρωτήστε μας για το προϊόν», προκειμένου η Επιχείρηση να σας ενημερώσει όταν το προϊόν θα είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Επιχείρηση δεν παρέχει καμία εγγύηση και δεν φέρει καμία ευθύνη ως προς τη διαθεσιμότητα των προϊόντων καθώς αυτή μεταβάλλεται διαρκώς. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας προϊόντος για το οποίο έχει γίνει παραγγελία, η επιχείρηση ενημερώνει τον πελάτη τηλεφωνικώς. Σε περίπτωση μη έρευσης αυτού ή αδυναμίας επαλήθευσης των στοιχείων της παραγγελίας του, οφείλει ο ίδιος να έρθει σε επικοινωνία με την εταιρεία για την εκτέλεση της παραγγελίας του ειδάλλως η παραγγελία ακυρώνεται. Επίσης, η Επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που οι Προμηθεύτριες Εταιρείες ανανεώσουν/τροποποιήσουν τη συσκευασία ενός Προϊόντος, αυξήσουν την τιμή του ή προβούν στην κατάργηση του. Στην περίπτωση της τροποποίησης της τιμής  από την Προμηθεύτρια Εταιρεία, η επιχείρηση δύναται να τροποποιήσει την τιμή στην προς επεξεργασία παραγγελία και να μην την εκτελέσει σε περίπτωση που ο πελάτης αρνηθεί να λάβει τα προϊόντα με τη νέα τιμή. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που η επιχείρηση τροποποιήσει την τιμολογιακή της πολιτική ή και αλλάξει τις τιμές των προϊόντων σε προσφορά. Ως Προϊόντα σε προσφορά λογίζονται όλα τα προϊόντα που έχουν τιμή χαμηλότερη της αρχικής.

 

Σε κάθε περίπτωση, εάν δεν παραλάβετε το Προϊόν που παραγγείλατε μέσω του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου εντός τεσσάρων εργασίμων (4) ημερών από την παραγγελία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήστε με την Επιχείρηση στο τηλ: 2106529568, email: orders@pharmacydepot.gr.

Ο χρόνος παράδοσης που συμπληρώνεται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας είναι ενδεικτικός και σε καμία περίπτωση δεσμευτικός για την εκτέλεσή της και την την παραλαβή της. Αυθημερόν παραδόσεις και δεσμεύσεις για παράδοση συγκεκριμένη μέρα ή/και ώρα γίνονται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το κατάστημα και υπόκεινται σε επιπρόσθετες χρεώσεις επί του συνόλου της παραγγελίας. Παραδόσεις το Σάββατο εντός Ελλάδας δε πραγματοποιούνται παρά μόνο με επιβάρυνση 2,2 ευρώ επιπλέον του ποσού της παραγγελίας. Παραλαβές το Σάββατο από το εκάστοτε τοπικό κατάστημα ταχυμεταφορών διενεργούνται χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση.

Το Ηλεκτρονικό Φαρμακείο δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καθυστερημένης παράδοσης των Προϊόντων από τη μεταφορική εταιρεία στον Πελάτη, καθώς και σε περιπτώσεις παράδοσης διαφορετικής ώρας από την ενδεικτική που έχει συμπληρωθεί στη φόρμα παραγγελίας. Ο Πελάτης ρητά συναινεί και αποδέχεται ότι η καθυστερημένη παράδοση ή η μη επιθυμητή ώρα παράδοσης δεν αποτελεί λόγο άρνησης παραλαβής των Προϊόντων και αποπληρωμής του οφειλόμενου στην Επιχείρηση ποσού που αφορά στη σχετική παραγγελία. Σε κάθε περίπτωση ο Πελάτης ευθύνεται να μεριμνήσει για την έγκαιρη παράδοση προϊόντων του ή την παραλαβή από αυτών από τα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία ταχυμεταφορών/ταχυδρομεία. Αν ασκήσει το δικαίωμα άρνησης παραλαβής ή το δέμα χαρακτηριστεί ως αζήτητο και επιστραφεί τότε ο Πελάτης οφείλει να εξοφλήσει το ποσό των μεταφορικών και του κόστους επιστροφής των προϊόντων της παραγγελίας του.

Επίσης, το Ηλεκτρονικό Φαρμακείο δεν ευθύνεται για το χρόνο παράδοσης και παραλαβής των Προϊόντων σε περιπτώσεις απεργιών, αργιών, ακραίων καιρικών φαινομένων. Το Ηλεκτρονικό Φαρμακείο επίσης δεν ευθύνεται για τον χρόνο παράδοσης σε δυσπρόσιτες περιοχές, όπως προσδιορίζονται από τις συνεργαζόμενες με το Ηλεκτρονικό Φαρμακείο εταιρείες ταχυμεταφορών. 

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες για αποστολή με Courier αποστέλλονται αποκλειστικά με τις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες με το Ηλεκτρονικό Φαρμακείο.

Σε περίπτωση που ο Πελάτης επιθυμεί την παραλαβή από το κατάστημα Courier, θα πρέπει να δηλώνεται εξ' αρχής στην παραγγελία του στα σχόλια αυτής. Αν δε δηλωθεί δε δύναται εκ' των υστέρων να γίνει τροποποίηση στην αποστολή, παρά μόνο αν ο Πελάτης αποδεχτεί να επιβαρυνθεί με τα έξοδα νέας αποστολής.

13. Κόστος αποστολής: Τα μεταφορικά έξοδα για παραγγελίες άνω των είκοσι εννέα ευρώ (€ 29) θα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα εφ'οσον οι παραγγελίες είναι μέχρι 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό θα υπάρχει χρέωση 1 ευρώ. Σε περίπτωση που ο όγκος των προϊόντων ξεπερνά την προβλεπόμενη χρέωση των κιλών η χρεώση γίνεται βάσει όγκου και υπόκειται σε extra χρέωση η παραγγελία σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας.

Για παραδόσεις προϊόντων σε παραγγελίες κάτω των 29 ευρώ το κόστος αποστολής θα είναι 2 ευρώ και για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει extra χρέωση 1 ευρώ. Το κόστος των μεταφορικών σε περίτπωση υπέρβασης του προβλεπόμενου όγκου διαμορφώνεται σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε συνεργαζόμενης μεταφορικής. Για την αποστολή δώρων υπάρχει επιπλέον χρέωση 1 ευρώ. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2 ευρώ σε κάθε περίπτωση, ανεξαρτήτου ύψους παραγγελίας. Η τραπεζική κατάθεση και η πληρωμή με πιστωτική κάρτα δεν έχουν κάποια επιπλέον χρέωση.

Στο εξωτερικό, το ύψος των μεταφορικών εξόδων ποικίλει ανάλογα με τη χώρα αποστολής και το βάρος των προϊόντων. Το ύψος των μεταφορικών εμφανίζεται στην οθόνη κατά την ώρα της παραγγελίας και πριν την ολοκλήρωσή της.   

14. Εγγύηση: Ο διαδικτυακός τόπος παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, περιγραφή συστατικών και οδηγιών χρήσης) «όπως ακριβώς έχουν» χωρίς καμία εγγύηση ρητή ή μη.

15.  Αποποίηση/περιορισμός ευθύνης: Η χρήση του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου www.pharmacydepot.gr γίνεται με αποκλειστικά δικής σας ευθύνη. Η Επιχείρηση καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διασφαλίσει το υψηλό επίπεδο των Προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει μέσω του διαδικτυακού τόπου.

Η Επιχείρηση δεν εγγυάται ότι το περιεχόμενο του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου και του Ιστολογίου Magazinedepot, καθώς και η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες, απαιτήσεις, προσδοκίες των μελών/πελατών του. Οι περιγραφές των προϊόντων είναι ενδεικτικές όπως και οι φωτογραφίες των προϊόντων. Η Επιχείρηση δεν ευθύνεται σε περίπτωση αλλάγής της συσκευασίας και της σύνθεσης των προϊόντων από τη προμηθεύτρια εταιρεία. Η Επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αξιώσεις (αστικής ή/και ποινικής φύσεως), καθώς και για τυχόν ζημία (θετική ή αποθετική), η οποία ενδέχεται να προκύψει για τα μέλη/πελάτες του διαδικτυακού τόπου ή για τρίτους από αιτία η οποία να έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου και του Ιστολογίου Magazinedepot ή/και την αδυναμία παροχής υπηρεσιών και πληροφοριών, που διατίθενται μέσω αυτού ή και τυχόν παρεμβάσεις τρίτων σε Προϊόντα και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Η Επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αξιώσεις (αστικής ή/και ποινικής φύσεως), καθώς και για τυχόν ζημία (θετική ή αποθετική), η οποία ενδέχεται να προκύψει από την χρήση του προϊόντος, καθώς ο Πελάτης οφείλει να ελέγχει το προϊόν πριν την χρήση του (ημερομηνία λήξεως, συσκευασία και καλή λειτουργία κτλ).

Το περιεχόμενο, οι πληροφορίες και οι συμβουλές που παρέχονται από το Ηλεκτρονικό Φαρμακείο ιδιαιτέρως στο πλαίσιο της υπηρεσίας «Ρώτησε το Φαρμακοποιό σου» δεν αποτελούν και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν ότι αποτελούν ιατρικές, φαρμακευτικές, ή άλλου είδους συμβουλές, ούτε υποκρύπτουν σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε τέτοια σχέση μεταξύ της Επιχείρησης και του επισκέπτη/μέλους/πελάτη ή προτροπή προς επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων πράξεων.

Η Εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια της χρήσης των πωληθέντων προϊόντων. Αυτή είναι η ευθύνη των προμηθευτών που παράγουν τα προϊόντα και του πελάτη που χρησιμοποιούν τα προϊόντα. Σε περίπτωση που ένας προμηθευτής ανακαλέσει παρτίδα προϊόντων, η Εταιρεία δεν έχει άλλη ευθύνη έναντι του πελάτη, εκτός από την αντικατάσταση των ανακληθέντων προϊόντων με άλλα προϊόντα ίσης αξίας εντός του χρονικού διαστήματος που ορίζει η ίδια ή η προμηθεύτρια εταιρεία. Μετά την πάροδο του  εν' λόγω χρονικού διαστήματος δε πραγματοποιείται καμία αντικατάσταση προϊόντων. Η Εταιρεία δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα προϊόντα που αγοράζονται από άλλα καταστήματα.

Η Επιχείρηση παρέχει αποκλειστικά και μόνο ενημερωτικές υπηρεσίες και σε καμία περίπτωση δεν παρακινεί στην αγορά ή/και χρήση συγκεκριμένου φαρμάκου, ουσίας, προϊόντος ή και υπηρεσίας τρίτου. Οι επισκέπτες/χρήστες/πελάτες χρησιμοποιούν τις πληροφορίες του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου/Ιστολογίου Magazinedepot με δική τους ευθύνη αναγνωρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν δύνανται να υποκαταστήσουν την ιατρική συμβουλή, η δε χρήση των Προϊόντων και πληροφοριών που αφορούν σε θέματα υγείας θα πρέπει να γίνεται με γνώση του θεράποντος ιατρού. Ιδιαιτέρως δε η χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής, που διατίθενται μέσω του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου, γίνεται αποκλειστικά και μόνο με ευθύνη των Πελατών.

Οποιαδήποτε αναφορά ή υπερκείμενος σύνδεσμος (hyperlink) σε άλλο διαδικτυακό τόπο παρέχεται για δική σας διευκόλυνση και το Ηλεκτρονικό Φαρμακείο δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο, τις ρυθμίσεις ασφαλείας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των εν λόγω διαδικτυακών τόπων.

16.  Υπηρεσία «Ρώτησε το Φαρμακοποιό σου»: Πέραν των ανωτέρω αναφερομένων περί αποποιήσεως και περιορισμού ευθύνης, ως προς την υπηρεσία «Ρώτησε το Φαρμακοποιό σου ισχύουν συμπληρωματικά και τα ακόλουθα: οι παρεχόμενες από τους έμπειρους επιστημονικούς συνεργάτες του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου πληροφορίες και συμβουλές για θέματα που αφορούν στην υγεία, την πρόληψη, την ομορφιά, την αισθητική και τον υγιεινό τρόπο ζωής παρέχονται αποκλειστικά και μόνο προς ενημέρωση και δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση τις ιατρικές συμβουλές, γνωματεύσεις, διαγνώσεις και συνταγές από επαγγελματίες ιατρούς, ιατρικούς φορείς και διαγνωστικά κέντρα που οφείλει να λαμβάνει και να ακολουθούν οι πελάτες / μέλη / επισκέπτες του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου για την αντιμετώπιση θεμάτων υγείας ή/και αισθητικής, τα οποία ενδέχεται να τον απασχολούν.

Οι παρεχόμενες συμβουλές και πληροφορίες σε απάντηση των ερωτημάτων των επισκεπτών / μελών / πελατών είναι έγκυρες και αξιόπιστες υπό την επιφύλαξη της ακρίβειας, της πληρότητας και της αλήθειας των πληροφοριών που παρέχουν οι επισκέπτες / μέλη / πελάτες, τις οποίες η Επιχείρηση δια των επιστημονικών συνεργατών της δεν είναι σε θέση και δεν υποχρεούται να επαληθεύσει. Σε περίπτωση δε παροχής αναληθών, ανακριβών ή/και ελλιπών πληροφοριών, η Επιχείρηση απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη για την εγκυρότητα των παρεχομένων συμβουλών, καθώς και από την ευθύνη για κάθε ζημία η οποία ήθελε προκύψει από την ελλειπή ή ακατάλληλη πληροφορία/συμβουλή.         

17.  Ιστολόγιο (blog) Magazinedepot / www.magazinedepot.gr

17.1.    Περιγραφές προϊόντων και εταιρειών από την Επιχείρηση: Η Επιχείρηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή περιγραφή των προϊόντων και των εταιρειών, ωστόσο δεν φέρει καμία ευθύνη για τις πιθανές ανακρίβειες στις πληροφορίες που παρέχονται από τους κατόχους των αδειών παραγωγής και κυκλοφορίας φαρμάκων και καλλυντικών ή για πιθανά λάθη που ενδέχεται να γίνουν κατά την ανάρτηση των Προϊόντων.

Η Επιχείρηση δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τις πληροφορίες που αφορούν στα Προϊόντα (και ιδιαιτέρως για τις περιγραφόμενες ενδείξεις/αντενδείξεις) και περιλαμβάνονται στην περιγραφή των Προϊόντων στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα/Ιστολόγιο. Όλες οι περιγραφές και οι πληροφορίες που παρέχονται σχετικά με τα Προϊόντα στοχεύουν να παρουσιάσουν μια γενική εικόνα τους και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τις λεπτομερείς και ακριβείς οδηγίες χρήσης τους, που ενσωματώνονται στη συσκευασία τους. Κατά συνέπεια, ο Πελάτης οφείλει πάντοτε να διαβάζει τις οδηγίες χρήσης που ενσωματώνονται ή εσωκλείονται στη συσκευασία του Προϊόντος, η δε Επιχείρηση δεν ευθύνεται για τυχόν παρενέργειες, οι οποίες δεν έχουν αναγραφεί στο σχετικό πεδίο του Ηλεκτρονικού Καταστήματος/Ιστολογίου.   

Οι περιγραφές των Προμηθευτριών Εταιρειών, καθώς και των παραγωγών έχουν αντληθεί από δημόσια προσβάσιμες πηγές και η Επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια ή την πληρότητα της περιγραφής. Σε περίπτωση που Προμηθεύτρια Εταιρεία δεν συμφωνεί με το προφίλ της ή την περιγραφή των προϊόντων της, παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με την Επιχείρηση.

17.2.    Αναρτήσεις των μελών/επισκεπτών: Τα μέλη/επισκέπτες είναι υπεύθυνοι να διασφαλίσουν ότι κάθε πληροφορία, άποψη, σχόλιο ή αξιολόγηση που αναρτούν στο ιστολόγιο Magazinedepot δεν παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, απόρρητες πληροφορίες ή/και προσωπικά δεδομένα.

Τα μέλη/επισκέπτες δεσμεύονται να μην χρησιμοποιούν χυδαία ή προσβλητική γλώσσα και ότι δεν πρόκειται να αναρτήσουν υλικό που είναι ή θα μπορούσε να είναι συκοφαντικό, υβριστικό, λιβελογραφικό ή μισαλλόδοξο, το οποίο θα μπορούσε να δυσφημεί προϊόντα/εταιρείες ή και τη φήμη, πελατεία, προσωπικότητα τους ή άλλων χρηστών/επισκεπτών αντίστοιχα.

Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί να δημοσιεύσει, να διαγράψει ή να τροποποιήσει οποιαδήποτε δημοσιεύσει δεν συνάδει με το παρόντα όρο κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια και χωρίς προειδοποίηση. Περαιτέρω η Επιχείρηση επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να προβεί σε κάθε ενέργεια την οποία θεωρεί απαραίτητη (ενδεικτικά απαγόρευση- κατάργηση – αναστολή – περιορισμό της πρόσβασης), σε περίπτωση κακής χρήσης του ιστολογίου ή μη εξουσιοδοτημένης χρήσης του.

Η Επιχείρηση δεν προσυπογράφει, υποστηρίζει, εγκρίνει, ενθαρρύνει ή συμφωνεί απαραίτητα με τα σχόλια, τις γνώμες, το υλικό, τις δηλώσεις, που διατυπώνονται ή παρέχονται από τους χρήστες, του ιστολογίου. Περαιτέρω η Επιχείρηση δεν εγγυάται ότι το υλικό που αναρτάται στο ιστολόγιο από τους Χρήστες δημοσιεύεται με την άδεια του κατόχου των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και συνεπώς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα.   

Σε κάθε περίπτωση η  Επιχείρηση δεν είναι υπεύθυνη για την επιλογή, εποπτεία ή άλλου είδους έλεγχο του περιεχομένου του Ηλεκτρονικού Καταστήματος/Ιστολογίου και δεν έχει ουδεμία δυνατότητα παρέμβασης στο περιεχόμενο των αξιολογήσεων Προϊόντων και εταιρειών, οι οποίες διαμορφώνονται αποκλειστικά και μόνο από τα σχετικά σχόλια των επισκεπτών/μελών του Ηλεκτρονικού Καταστήματος/Ιστολογίου.

18.  Ασφάλεια και Εμπιστευτικότητα: Η Επιχείρηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διατηρείται η εμπιστευτικότητα των στοιχείων που εισάγουν οι επισκέπτες/μέλη/πελάτες στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα τα οποία είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας και της αποστολής των Προϊόντων, καθώς και στοιχεία τα οποία αφορούν στην κατάσταση της υγείας τους ή τον τρόπο ζωής τους (π.χ. στην περίπτωση της υπηρεσίας «Ρώτησε το Φαρμακοποιό σου»).

19.  Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα: Οι επισκέπτες/μέλη/πελάτες ενδέχεται να κληθούν να παράσχουν εκουσίως πληροφορίες και δεδομένα που τους αφορούν προκειμένου να εγγραφούν σε υπηρεσίες, να λαμβάνουν ενημερώσεις, να παραγγέλλουν Προϊόντα και να απολαμβάνουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου.

         Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του                     Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν                     ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε                ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα,            καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής            στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις             αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) για τους             εξής σκοπούς:

*      για την παροχή των υπηρεσιών που επιλέγουν οι επισκέπτες/μέλη/πελάτες μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος  (π.χ. αγορά προϊόντων, πληροφόρηση για νέα προϊόντα, συμμετοχή σε διαγωνισμούς κ.ά.), συμπεριλαμβανομένης και της συλλογής και επεξεργασίας δεδομένων θέσης και κίνησης (π.χ. διευθύνσεων IP), καθώς και ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων τα οποία ενδέχεται να παρέχονται στο πλαίσιο της υπηρεσίας «Ρώτησε το Φαρμακοποιό σου».  

*      για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών/επισκεπτών και τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών, κυρίως μέσω της χρήσης cookies για την αναγνώριση των μελών, της αποθήκευσης ορισμένων προτιμήσεων τους, την παροχή συγκεκριμένων υπηρεσιών και ενημερώσεων. Ο επισκέπτης/μέλος/πελάτης μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή του (browser) με τέτοιο τρόπο, ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες, είτε να μην επιτρέπει τη χρήση των cookies.   

*      για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (‘newsletters’), υπό την προϋπόθεση της προηγούμενης ηλεκτρονικής συγκατάθεσης των υποκειμένων των δεδομένων.

*      για τυχόν διενέργεια διαγωνισμών κατόπιν συγκατάθεσης τους.

Η Επιχείρηση διατηρεί αρχείο με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των επισκεπτών/μελών/πελατών και δεν τα μεταβιβάζει σε οιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο), με εξαίρεση τους προστιθέντες της (υπαλλήλους και εξωτερικούς συνεργάτες), που συνεργάζονται με την Επιχείρηση για λόγους λειτουργικής και μηχανογραφικής εξυπηρέτησης, καθώς και στις αρμόδιες αρχές σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. 

Τα υποκείμενα των δεδομένων, ήτοι οι επισκέπτες/μέλη/πελάτες τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των οποίων συλλέγονται από την Επιχείρηση έχουν τα ακόλουθα δικαιώματα, υπό τους ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις της νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα:

*      το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που τα αφορούν,

*      το δικαίωμα αντίρρησης στην επεξεργασία των δεδομένων που τα αφορούν ή/και διαγραφής

*      το δικαίωμα προσωρινής δικαστικής προστασίας

*     το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης του χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα. Ειδικά δεν για την συγκατάθεση του στη λήψη ενημερωτικών/διαφημιστικών μηνυμάτων μέσω της αποστολής των newsletters, ο επισκέπτης/μέλος/πελάτης μπορεί να ζητήσει τη διακοπή της λήψης των εν λόγω μηνυμάτων οποτεδήποτε το επιθυμεί. 

Η Επιχείρηση έχει λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνολογικά και οργανωτικά μέτρα λαμβάνοντας τη στάθμη της τεχνικής και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να προστατεύσει την ασφάλεια και την εμπιστευτικότητα των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγει και να αποτρέψει οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη/παράνομη χρήση/πρόσβαση.

Η Επιχείρηση συλλέγει, τηρεί και επεξεργάζεται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για τους σκοπούς που έχει καθορίσει και ενημερώσει τους επισκέπτες/μέλη/πελάτες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και δεν κοινοποιεί τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε οποιοδήποτε τρίτο ή/και προστιθέντα της (υπαλλήλο, εξωτερικό συνεργάτη).

20.  Δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας: Το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου (ενδεικτικά κείμενα, εικόνες, σήματα, φωτογραφίες, γραφικά) αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου και των συνεργατών του Φαρμακείου ή τρίτων. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή ή αναμετάδοση του υλικού χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου ή των συνεργατών του. Το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου προστατεύεται από την ελληνική και διεθνή Νομοθεσία περί προστασίας δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας και οι παραβάτες θα διώκονται νομικά.

Το Ηλεκτρονικό Φαρμακείο παρέχει στους Πελάτες του περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος για την τοποθέτηση των παραγγελιών και την επικοινωνία με την Εταιρεία.

21. Διαφημιζόμενες εταιρείες και προϊόντα: Η Επιχείρηση ενδέχεται να προβάλει σε επιλεγμένους χώρους εντός του Ηλεκτρονικού Καταστήματος εταιρείες ή/και προϊόντα υγείας, διατροφής κ.ά. Οι διαφημιζόμενες εταιρείες διαθέτουν δική τους πολιτική διαφήμισης, και σε καμία περίπτωση η Επιχείρηση δεν φέρει ευθύνη ως προς την ορθότητα/ακρίβεια της διαφημιζόμενης εταιρείας ή/και του προβαλλόμενου προϊόντος μέσω του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου. Η Επιχείρηση δύναται να μην επιτρέψει την προβολή διαφημιστικών ισχυρισμών, οι οποίες κατά την κρίση της δεν έχουν επαρκή επιστημονικά στοιχεία τεκμηρίωσης των ισχυρισμών που προβάλλουν.

Το περιεχόμενο του Ηλεκτρονικού Φαρμακείου δεν σχετίζεται σε καμιά περίπτωση με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες, που προβάλλονται στις προωθητικές ενέργειες των διαφημιζόμενων εταιρειών, αποτελεί δε ευθύνη της διαφημιζόμενης εταιρείας η συμμόρφωση με τις κείμενες διατάξεις ως προς τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προβάλλονται στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα, καθώς και τον τρόπο προβολής τους. Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την προβολή ενός προϊόντος ή υπηρεσίας, εάν διαπιστώσει ότι δεν είναι σύμφωνη με το νόμο.

22.  Οι επισκέπτες/μέλη/πελάτες ρητά αναγνωρίζουν και αποδέχονται το γεγονός ότι το Διαδίκτυο δεν είναι απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, καθώς και ότι η Επιχείρηση δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή άλλη ζημία του παραλήπτη ή τρίτων οφειλόμενο είτε σε χρήση είτε σε καθυστερημένη διαβίβαση, υποκλοπή, αλλοίωση ή μόλυνση με ιούς. Εναπόκειται αποκλειστικά στον παραλήπτη η ευθύνη για την προστασία του συστήματός του από ιούς και την αποδοχή ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Η Επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιεσδήποτε άμεσες ή έμμεσες ζημίες που ενδέχεται να προκύψουν από τη χρήση του διαδικτυακού τόπου, τη διαβίβαση των δεδομένων, ή πιθανής παραβίασης των όρων χρήσης.

23.  Απαγορεύεται η μεταπώληση των Προϊόντων που διατίθενται από το Ηλεκτρονικό Φαρμακείο.

24.  Στις περιπτώσεις αποστολής προϊόντων εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη ελέγχου και δεν παρέχει καμία εγγύηση ως προς την παράδοση του προϊόντος εκτός ΕΕ για οποιοδήποτε λόγο. Επιπροσθέτως, η Επιχείρηση δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που το προϊόν στο οποίο αφορά η παραγγελία δεν είναι εγκεκριμένο από τον αρμόδιο φορέα εποπτείας στη χώρα παράδοσης του Προϊόντος, εντός ή/και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα έξοδα αποστολής, επιστροφής και τυχόν πρόσθετα έξοδα επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον παραλήπτη.

25. Η Επιχείρηση δεν ευθύνεται για τυχόν επιπλέον επιβαρύνσεις/χρεώσεις οι οποίες ενδέχεται να επιβληθούν από το εκάστοτε τελωνείο της χώρας παράδοσης και τα οποία θα επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τους παραλήπτες των Προϊόντων.

26.  Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 2013/11/ΕΚ και του κανονισμού αριθ. 524/2013 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, οι οποίες ενσωματώθηκαν στην ελληνική νομοθεσία με την ΚΥΑ 70330/2015 προβλέπεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικής επίλυσης διαφορών (ΗΕΔ-Online Dispute Resolution-ODR)  της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Σύμφωνα με τη νομοθεσία σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτή η διευθέτηση μίας άμεσης καταγγελίας από τον καταναλωτή ή προμηθευτή προς το pharmacydepot cure and care παρέχονται: 
1)    Ηλεκτρονικός Σύνδεσμος προς την πλατφόρμα της ΗΕΔ του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 524/2013 Πατήστε ΕΔΩ
2)    Ηλεκτρονικός Σύνδεσμος προς τους αρμόδιους εναλλακτικούς φορείς επίλυσης διαφορών (ΕΕΔ) Πατήστε ΕΔΩ
Αρμόδιοι φορείς επίλυσης διαφορών είναι:
1)Η ανεξάρτητη αρχή συνήγορος του καταναλωτή- Κάντε κλικ ΕΔΩ
2)Η ανεξάρτητη αρχή μεσολαβητής τραπεζικών – επενδυτικών υπηρεσιών –Κάντε κλικ ΕΔΩ,
όπου μπορούν να απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι για την επίλυση των  διαφορών τους προς την εταιρεία pharmacydepot cure and care. Η επίλυση των διαφορών αφορά προμηθευτές και καταναλωτές, συμβάσεις πώλησης και παροχής υπηρεσιών, εγχώριες και διασυνοριακές διαφορές. Η επιλογή των φορέων γίνεται από κοινού. Με την αναφορά αυτή στη παράγραφο 26 θεωρείται ότι το pharmacydepot cure and care ως προμηθευτής, παρέχει όλες τις κατάλληλες πληροφορίες για την επίλυση διαφορών και είναι κατά δήλωση του πάντα πρόθυμο να κάνει χρήση των ΕΕΔ και της ΗΕΔ, αν και εφ’ όσον κριθεί αδύνατη η επίλυσή τους με τους καταναλωτές ή προμηθευτές του.

27.  Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε όρος του παρόντος θεωρηθεί άκυρος, ο εν λόγω όρος θα θεωρηθεί μη εφαρμοστέος και δεν θα επηρεάσει το κύρος ή την εφαρμογή των λοιπών όρων.

28.  Οι ανωτέρω όροι υπόκεινται στο Ελληνικό Δίκαιο και ερμηνεύονται σύμφωνα με αυτό. Κάθε διαφορά που ανακύπτει από τη χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου ή που αφορά τους παρόντες Όρους υπόκειται στην αρμοδιότητα των καθ’ ύλην αρμοδίων δικαστηρίων της Αθήνας.

29. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τους παρόντες Όρους μπορείτε να επικοινωνείτε με το Ηλεκτρονικό Φαρμακείο στο τηλ. 210-6529568 ή να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@pharmacydepot.gr.