Τηλ. Παραγγελίες : 213 00 99 259
Μοναδικές Προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα
Το Καλάθι μου
Χρειάζεστε %s για να κερδίσετε  

Δωρεάν Μεταφορικά

Your shopping cart is empty!

Hylo-Gel Λιπαντικές Οφθαλμικές Σταγόνες 10ml (300 σταγόνες)

Barcode : 4031626710789
Κωδικός Προϊόντος: 305348
Out of stock
Εταιρεία:
Φαρμέξ Α.Ε.
13,60€

Η ξηροφθαλμία οφείλεται στην παραγωγή πολύ λίγου δακρυϊκού υγρού ή στην περίπτωση που τα δάκρυα έχουν μια λανθασμένη σύνθεση. Η νόσος μπορεί να συνοδεύεται από συμπτώματα όπως ισχυρό κοκκίνισμα των ματιών και μόνιμη, οδυνηρή αίσθηση ξένου σώματος.

Οι οφθαλμικές σταγόνες θα πρέπει να εγγυώνται εντατική και σταθερή ύγρανση της οφθαλμικής επιφάνειας για τη θεραπεία σοβαρών και χρόνιων περιπτώσεων ξηροφθαλμιών. Μόνο υψηλού ιξώδους οφθαλμικές σταγόνες, οι οποίες παραμένουν σημαντικά μεγάλο χρονικό διάστημα στην οφθαλμική επιφάνεια, μπορούν να συμβάλλουν σε ένα αποτέλεσμα διαρκούς υγρασίας των ματιών.

 Κύρια χαρακτηριστικά:

Το υαλουρονικό οξύ, που περιέχεται στο Hylo-Gel, είναι ιδανικό για την εποπίτευξη των παραπάνω.
Λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του και της εξαιρετικά υψηλής ποιότητας του υαλουρονικού οξέος που περιέχεται στο Hylo-Gel, μια συγκέντρωση του 0,2%, είναι αρκετό για να επιτευχθεί ένα σημαντικά υψηλό ιξώδες του διαλύματος. 
Ένα σημαντικό σημείο είναι επίσης ότι το Hylo-Gel έχει μια συνοχή σχεδόν όμοια με γέλη (πυκνή σύσταση) και δεν προκαλεί καμία βλάβη της όρασης.
Το Hylo-Gel με το πατενταρισμένο σύστημα πολλαπλών δόσεων COMOD, εμποδίζει τη μόλυνση του διαλύματος από μικροοργανισμούς.
Είναι εντελώς απαλλαγμένο από φωσφορικά άλατα και έτσι αποκλείεται ο κίνδυνος σχηματισμού επιβλαβών κρυστάλλων που επιδεινώνουν την όραση. 

 Κατάλληλο ακόμα και μετά από χειρουργικές επεμβάσεις του οφθαλμού.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί 6 μήνες μετά το πρώτο άνοιγμα.

Είναι συμβατό με όλους τους τύπους των φακών επαφής.

 

Χαρακτηριστικά
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 10 ml
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ Φαρμέξ
Πάνω στην
Αρχή
Καλέστε
μας