Τηλ. Παραγγελίες : 213 00 99 259
Μοναδικές Προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα
Το Καλάθι μου
Χρειάζεστε %s για να κερδίσετε  

Δωρεάν Μεταφορικά

Your shopping cart is empty!

Eubos Urea 10% Foot Cream 100ml + Δώρο Sensitive Shower & Cream 100ml

Barcode : 5213000524192
Κωδικός Προϊόντος: 310090
Περιορισμένο απόθεμα
Εταιρεία:
EUBOS
8,30€ 11,90€

Εντατική φροντίδα (O / W γαλάκτωμα) για εξαιρετικά ξηρό και σκληρό δέρμα, σκασμένα πόδια, κατακλίσεις, κάλους και ρωγμές, περιέχει πιλεγμένα δραστικά συστατικά για την αποτελεσματική φροντίδα του δέρματος.

Η υψηλή δόση ουρίας ενεργεί επίσης κερατολυτικά, λειαίνει τα ανώτερα στρώματα του δέρματος, ενισχύοντας την ανανέωσή του. Η αλλαντοΐνη, το γαλακτικό οξύ και ένας ειδικός συνδυασμός λιπιδίων από πολύτιμα έλαια και γλυκερόλη προσφέρουν βελούδινη υφή και ελαστικότητα στο δέρμα. Το γρήγορα απορροφούμενο γαλάκτωμα, έλαιο σε νερό (o/w), προσφέρεται για την καθημερινή εφαρμογή σε ξηρό και εξαιρετικά ξηρό, τραχύ δέρμα και δέρμα με ραγάδες, σε σημεία τραβήγματος και στις ρωγμές στα πόδια.

Απαλλαγμένο από:  

Άρωμα
Χρωστικές
Λανολίνη
Paraben
PEG
Ορυκτέλαια

Ειδικές ιδιότητες:

Δρα κατά των κάλων και ρωγμών και εμποδίζει το σχηματισμό νέων
Αυξάνει την ενυδάτωση του δέρματος έως και 60% κατά μέσο όρο, ήδη μετά από μια περίοδο εφαρμογής 28 ημερών (φυσιολογικές μετρήσεις,  ασθενείς με διαβήτη).
Συστήνεται ως συνοδευτική φροντίδα, π.χ. σε περίπτωση διαβήτη, ατοπικής δερματίτιδας ή ψωρίασης

 

Χαρακτηριστικά
ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ Γερμανία
Πάνω στην
Αρχή
Καλέστε
μας