Τηλ. Παραγγελίες : 213 00 99 259
Μοναδικές Προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα
Το Καλάθι μου
Χρειάζεστε %s για να κερδίσετε  

Δωρεάν Μεταφορικά

Your shopping cart is empty!

Time Eraser Prebiotics Foaming Cleanser Αφρώδες Τζελ Καθαρισμού 4 σε 1 140ml

Barcode : 5200312244795
Κωδικός Προϊόντος: 320551
Περιορισμένο απόθεμα
Εταιρεία:
MEDISEI
16,65€ 18,50€

Το Prebiotics Foaming Cleanser της Time Eraser είναι ένα ήπιο καθαριστικό προσώπου σε μορφή τζελ με 4πλή δράση.

Αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ, ρύπους, λιπαρότητα και συσφίγγει τους πόρους. Το σύμπλεγμα πρεβιοτικών και μεταβιοτικών που περιέχει, ενισχύει το επιδερμικό φραγμό, προστατεύει το μικροβίωμα και διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας.

Εμπλουτισμένο με δραστικά που εξισορροπούν την μικροχλωρίδα του δέρματος, βελτιώνουν την ανεκτικότητα του και βοηθούν στην άμυνα της επιδερμίδας χωρίς να ξηραίνουν το δέρμα. Με μαλακτική δράση, που προστατεύει από τους ερεθισμούς, καταπραΰνει την επιδερμίδα, αποκαθιστά την χαμένη λάμψη και αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και ελεύθερο να αναπνεύσει.

Χάρη στο TIMECODE™, βιομιμητικό λιπίδιο αποκωδικοποίησης του μηχανισμού γήρανσης που περιέχει, βοηθάει στη φυσική ανανέωση των κυττάρων και μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Το ενσωματωμένο βουρτσάκι σιλικόνης χρησιμοποιείται για απαλό μασάζ, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει απολέπιση, βαθύ καθαρισμό και βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος για αναζωογόνηση και τόνωση της επιδερμίδας.

Κατάλληλο για vegans

Χωρίς γλουτένη

Πάνω στην
Αρχή
Καλέστε
μας